Cultuurpark Gooi & Vecht

Beleef cultuur!

Cultuurpark Gooi & Vecht is een netwerk van multimediale tours, dat culturele topbezienswaardigheden in de regio Gooi & Vecht met elkaar verbindt. In deze gratis app vol audiotours vind je de rondleiding 'Cultuurpark Gooi & Vecht', waarin alle deelnemende musea en museale buitengebieden zich presenteren. Ontdek de historie van de regio Gooi & Vecht aan de hand van de collecties van de uiteenlopende musea in combinatie met de audiotours in de app. 

  

Hoe werkt het?

We raden je aan om de audiotour vóór je bezoek aan het museum van je keuze (of de musea) te downloaden, zodat je niet online hoeft te zijn om het te kunnen gebruiken. Niet in elk museum is namelijk goede WIFI beschikbaar.

  

Zo installeer je de izi.TRAVEL-app:

1. Download de gratis izi.TRAVEL-app door naar izi.TRAVEL/app te gaan op je smartphone of tablet/iPad of scan de QRcode op deze pagina.
2. Accepteer locatiediensten
3. Open Cultuurpark Gooi & Vecht

Bepaal zelf je (buiten)route 

De deelnemende musea zijn onderling met elkaar verbonden door hun ligging in Cultuurpark Gooi & Vecht, met een prachtig buitengebied met de bossen van Natuurmonumenten, de Gooise heide, het Naardermeer en de rivier de Vecht. De benodigde app werkt op GPS, dus je kunt direct zien hoe je het makkelijkst bij het museum van je keuze kunt komen. Stippel thuis je favoriete route uit of beslis ter plaatse. 

Meer informatie over Cultuurpark Gooi & Vecht vind je op de minisite www.cultuuringooivecht.nl.

Cultuurpark Gooi & Vecht - de deelnemende locaties