Geogame Park Gooi & Vecht

Leer de kneepjes van het avontuurlijke schatzoekspel Geocaching

Ga in het nieuwe Geogame Park op zoek naar geocaches op de historische buitenplaats Boekesteyn in ’s-Graveland. In de bossen van Natuurmonumenten liggen moderne schatten verborgen. Wie kan ze vinden? Geniet tijdens uw zoektocht van de sprookjesachtige sfeer van het parkbos en de schitterende landhuizen uit de gouden eeuw. 

 

Oefenen in het Geogame Park

In het Geogame Park leert u hoe geocaching werkt. Met een GPS of smartphone gaat u op jacht naar schatten op de buitenplaatsen. U begint met een cache die eenvoudig op te sporen is. Daarna worden de opdrachten steeds moeilijker. Aan het einde van uw tocht heeft u de basics van geocaching onder de knie. Als volleerd geocacher kunt u nu zelf caches opsporen in de Gooi & Vechtstreek en de rest van de wereld. Als u alle 3 de beginnerscaches in het Geogame Park gevonden heeft, heeft u de sleutel van de schatkist in handen. Open met de code de eindschat en haal uw beloning op!


Het Geogame Park vindt u naast Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek in ’s-Graveland. In het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten kunt u een GPS huren en workshops geocaching volgen. Wij helpen u graag op weg.

Munzee speurtocht

Wilt u ook andere GPS games leren spelen? Volg dan eens de Munzee speurtocht op het Geogame Park. Zoek de verborgen QR-codes en beantwoord op iedere plaats een vraag over de omgeving. Zo maakt u van uw wandeling een echte ontdekkingstocht.

Locatie Geogame Park

Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek
Noordereinde 54b
1243 JJ ’s-Graveland 

Tel: 035 - 656 30 80 
www.natuurmonumenten.nl/bcgooienvechtstreek

Het Geogame Park is dagelijks geopend tussen zonsopgang en zonsondergang
Toegang is gratis