Garden of Amsterdam GeoTour

24 traditionele geocaches zijn aaneengeregen tot een meerdaagse ontdekkingsreis, een officiële internationale GeoTour, de eerste in Nederland! Deze ‘Garden of Amsterdam GeoTour ’ brengt u naar de meest bijzondere bezienswaardigheden van de regio Gooi & Vecht: van indrukwekkende kastelen en oude vestingsteden tot de prachtigste natuurgebieden. En naar echte parels als de Gooise brinkdorpen en tal van oude forten. 

 

Garden of Amsterdam GeoTour Paspoort

De GeoTour is het ultieme geocaching spel waarbij u punten gaat verzamelen op een speciaal paspoort. Voor iedere schat die u vindt, ontvangt u 1 punt. Daarnaast kunt u bonuspunten verdienen. Bonuspunten verdient u door te eten of drinken bij cafés en restaurants, te slapen bij hotels en door attracties te bezoeken die deelnemen aan deze GeoTour. Als u 30 punten heeft verzameld, kunt u een echte Geocachers prijs 'een GeoCoin’ winnen. (zolang de voorraad strekt). 

 

Bekijk de Garden of Amsterdam GeoTour op geocaching.com en download hier het officiële geocaching paspoort van de Garden of Amsterdam GeoTour.