Het Nederlands Vestingmuseum Naarden

Heeft u zich al eens afgevraagd waarom de Vesting Naarden vanuit de lucht een zespuntige stervorm heeft? Of bent u benieuwd naar de historie van de andere vestingsteden in Nederland? Dan moet u vooral een bezoek brengen aan dit ondergrondse openluchtmuseum.

Vestingstad Naarden

Naarden is een van de best bewaarde vestingsteden van Nederland. U krijgt hier een uitstekend beeld van de historie van de vestingbouw, de stad Naarden als vestingstad en de Hollandse Waterlinies. Wandelt u daarna eens over de vestingwallen en bekijk de vestingstad vanuit de museumboot.Voor kinderen is er een speurtocht door het museum. Een bezoek om nooit te vergeten: spannend en leerzaam!

 

Bezoekersinformatie

Het Nederlands Vestingmuseum is het hele jaar door geopend, behalve op Koningsdag, 25 december en 1 januari. Groepsbezoek is alle dagen mogelijk, maar alleen op maandag vanaf minimaal 10 personen. Vanuit het Vestingmuseum worden verschillende arrangementen geboekt, al dan niet in combinatie met een bezoek aan Naarden. Leuk voor een familiereünie of een bedrijfsuitje! 

 

Beluister hier de audiotours van het Nederlands Vestingmuseum Naarden, uw bezoek meer dan waard.