Zomervakantie in Gooi & Vecht

Ga je (nog) niet op vakantie... dan hoef je je zeker niet te vervelen deze zomer! Kijk maar snel in de onderstaande kalender of er voor jou iets bij zit. 

Naast deze activiteiten hebben wij nog drie leuke tips. De eerste tip is het  Groene Doeboek van Gooi & VechtGa op reis met Piet, de stoomtram-machinist en ontdek samen met hem de omgeving op de leukste manier. Droom weg bij mooie verhalen, beleef natuuravonturen en maak te gekke opdrachten bij de musea, kastelen, forten, tuinen en buitenplaatsen. Het Groene Doeboek is verkrijgbaar bij VVV Hilversum en ook te bestellen in onze webshop voor €3,50.

Onze tweede tip is de speurtocht over Landgoed Zonnestraal, die je gratis kunt ophalen bij VVV Hilversum. Ga wespen vangen op de wespenheuvel, ren de longen uit je lijf en bouw een takkentipi! De speurtocht is 2,5 kilometer lang en duurt - inclusief leuke opdrachten - ongeveer een uur. Na afloop van de speurtocht kun je je antwoorden checken bij Brasserie Zonnestraal en krijg je een lekker glas limo en een klein verrassing. 

En tot slot onze derde tip is de escaperoom 't Plofhuis op Fort Uitermeer Weesp. Ga in de 'Family Escaperoom' samen op zoek naar codes en sleutels om het aanwezige kanon in deze voormalige munitiewerkplaats live te laten ontploffen. Er is een speciale zomeractie van 20 juli t/m 25 augustus 2019 !  Je ticket is online te boeken tegen een speciaal zomertarief van slechts € 10,- pp inclusief een gratis speurtocht.

Veel plezier deze vakantie!