Wandelend Gooi & Vecht verkennen

Hoe heerlijk is het om je wandelschoenen aan te trekken en er op uit te gaan. Gooi & Vecht is een prachtige regio om te wandelen. Met zowel het Goois Natuurreservaat als Natuurmonumenten binnen de regiogrenzen, kan dat natuurlijk ook niet anders. Goed onderhouden wandelpaden, duidelijke bewegwijzering en binnenkort is ook het wandelnetwerk Gooi & Vecht gereed. Daarover houden we u natuurlijk op de hoogte maar we willen u natuurlijk ook nu vast de mooiste routes laten beleven.

U vindt het complete overzicht van wandelingen op www.routesingooivecht.nl. U kunt hier zowel de afstand als het vertrekpunt zelf kiezen.  Uiteraard hebben wij ook een aantal mooie kant-en-klare wandelingen voor u. Wat denkt u bijvoorbeeld van een wandeling langs de 's-Gravelandse Buitenplaatsen of een 'Vroeger en Nu' wandeling door Maarssen of Loenen.  

Wilt u zelf op ontdekkingstocht? Parkeer uw auto bij een van de Toeristische Overstappunten in de regio. Hier kunt u veelal ook even een kop koffie drinken voor uw vertrek en op de groene borden vind u wandel (en fiets) suggesties!

Audiotours

Van vele mooie wandelroutes in en door Gooi en Vecht hebben we audiotours gemaakt. U kunt de routes en bijbehorende audiotours hier bekijken en beluisteren.  Zo hoort u de leukste verhalen over de plaatsen waar u langs loopt.

Wandelen met een gids

Zowel in Naarden als in Hilversum, bij Natuurmonumenten en het Goois Natuurreservaat, en veelal ook op andere locaties, worden er wandelingen onder leiding van een ervaren gids georganiseerd. U vindt het overzicht van deze wandelingen hier. Vaak is inschrijving niet nodig!