Verken de regio Gooi & Vecht per fiets

Fietsen in Gooi & Vecht is fietsen door de prachtige natuur, langs de mooiste rivier van Nederland, de Vecht en door pittoreske dorpjes en (vesting)stadjes. Gooi & Vecht ontdekken op de fiets is volop genieten van rust, ruimte, historie, natuur en water. Sommige plekjes zijn op de fiets gemakkelijker te bereiken dan met de auto en sommige plekjes zijn alleen per fiets (of te voet) bereikbaar.

Onderweg

Via een groeiend netwerk aan fietspaden, waarin ook diverse fietspontjes en bijvoorbeeld de fietsboot zijn opgenomen, maakt u op een actieve manier kennis met een uniek stuk Nederland. U fietst over de heide, langs het water, door de bossen of in de bebouwde kom. Tijdens uw tussenstops onderweg kunt u genieten van de omgeving en een heerlijke maaltijd, hapje of drankje op zonnige terrasjes of in restaurants, cafeetjes en bars.

Praktisch

Naast routes vindt u hier ook de oplaadpunten in de regio, de fietsverhuurpunten en het overzicht van de Toeristische Overstappunten in Gooi & Vecht. Hier parkeert u uw auto, kunt u veelal fietsen huren en vertrekken de mooiste routes! Wilt u zelf uw route uitstippelen? Bestel dan eenvoudig online de fietsknooppuntkaart voor € 2,00 via deze link in onze webshop. 

Over Routes in Gooi & Vecht

Op deze website vindt u alle wandel- fiets-, vaar- en skateroutes die u kunt volgen in de prachtige Gooi- en Vechtstreek. De routes zijn voorzien van een handige kaart en u leest meteen informatie over bijzondere bezienswaardigheden. U kunt de routes downloaden, printen of delen.