Huizen/Naarden voor het hele gezin

Wandelen en VEEL spelen

De meeste kinderen zijn dol op pretparken. De combinatie van een wandeling langs het Waterkeringpad, een bezoek aan een pannenkoekenrestaurant en aan Speelpark Oud-Valkeveen staat garant voor een bijzonder dagje uit voor het hele gezin. Het startpunt voor deze dag is het beste te bereiken met de auto of de fiets. Speelpark Oud-Valkeveen heeft een royaal (gratis) parkeerterrein.

Vanaf het parkeerterrein kunt u in westelijke richting het Waterkeringpad volgen. Het Waterkeringpad loopt tussen Amsterdam-Centraal Station en Huizen. Het traject van Oud-Valkeveen naar Naarden heeft een lengte van 3,5 km. Het laatste stukje gaat over de vestingwal van Naarden. Het eindpunt ligt op de splitsing Amersfoortsestraatweg – Energiestraat, Naarden. Daar kunt u omdraaien en weer terug wandelen, of eerst even een bezoek brengen aan Naarden-Vesting. In de mooie oude straatjes zijn er tal van horeca-gelegenheden voor een fijne lunch.

Weer terug bij Speelpark Oud-Valkeveen kan de kinderpret beginnen. Het park is kleinschalig, maar zeer gevarieerd met zijn waterfietsen, treintje, mini-achtbaan en old-timers. Daarnaast zijn er natuurlijk spannende glijbanen, trampolines en er is een heus piratenschip. Voor de allerkleinsten is er ook een ballenbak en een indoor-klimparadijs. De horeca is prima geregeld, er is voor elk wat wils. En wilt u zelf uw picknickmand meenemen? Dat mag en er staan genoeg tafels waar u heerlijk kunt zitten lunchen. 

Er worden regelmatig extra activiteiten georganiseerd, dus check altijd voor je bezoek even de website van Speelpark Oud-Valkeveen!