Uiteten en uitgaan in Gooi & Vecht

De perfecte locatie voor een avondje uit 

Eten en drinken

Van hippe strandtent tot theetuin onder de bomen: Gooi & Vecht heeft het allemaal. Na een fiets- of wandeltocht door is het heerlijk toeven op een van de prachtige terrassen. Van lekker lunchen tot uitgebreid dineren aan het water: keuze genoeg!

Uitgaan

Met verschillende theaters, bioscopen en filmhuizen in regio Gooi & Vecht, zijn er ontzettend veel opties voor een avondje uit. Klik op de button 'Uitgaan' en bekijk het actuele overzicht van alle voorstellingen die in de regio op de planning staan. 

Overnachten

Geen zin om nog richting huis te moeten na een gezellige avond uit? Maak er dan een meerdaags verblijf van en boek een overnachting. Het aanbod in de regio is zeer divers: van knusse Bed & Breakfasts, Boutique Hotels, relaxte bungalows tot campings en camperplaatsen middenin de natuur. Het volledige overzicht van overnachtingsmogelijkheden raadpleeg je via de button 'Overnachten'. 

Advies

Nog niet helemaal gevonden wat je zoekt of wil je een avond uit plannen voor een speciale gelegenheid? Stuur vooral een e-mail naar info@gooivecht.nl, wij denken graag met je mee!