Uiteten en uitgaan in Gooi & Vecht

De perfecte locatie voor een avondje uit 

Eten en drinken

Van hippe strandtent tot theetuin onder de bomen: Gooi & Vecht heeft het allemaal. Na een fiets- of wandeltocht door onze prachtige regio is het heerlijk toeven op een van de prachtige terrassen. Wil je lekker lunchen of uitgebreid dineren aan het water, of met vrienden genieten van een flesje wijn, terwijl de kinderen zich uitleven op de heide? Keuze genoeg!

Uitgaan

Heb je zin om een culinaire avond te combineren met een film in een van de vele bioscopen in Gooi & Vecht, of ga je graag naar het theater? Kies bijvoorbeeld een voorstelling in een van de vele theaters of filmhuizen, of breng een bezoek aan een festival. Klik op de button 'Uitgaan' en bekijk het actuele overzicht van alle voorstellingen die in de regio op de planning staan. 

Overnachten

Er is zoveel te doen in Gooi & Vecht dat wij je zeker aanraden om er een meerdaags verblijf van te maken. Het aanbod in de regio is zeer divers: van romantische Bed&Breakfasts, boutique hotels, relaxte bungalows tot campings en camperplaatsen middenin de natuur. Het volledige overzicht van overnachtingsmogelijkheden kun je raadplegen via de button 'Overnachten'. 

Advies

Nog niet helemaal gevonden wat je zoekt of wil je een avond uit plannen voor een speciale gelegenheid? Stuur vooral een e-mail naar info@gooivecht.nl, wij denken graag met je mee!