Vergaderen in Gooi & Vecht

Met een zeer gunstige ligging ten opzichte van onder meer Amsterdam, Utrecht, Almere en Amersfoort is de Gooi & Vechtstreek goed bereikbaar en dus de ideale regio voor uw congres of vergadering.

Hieronder vindt u een overzicht van vergader- en congreslocaties. Er zijn locaties geschikt voor zowel kleine als grote bijeenkomsten, voor verschillende segmenten en vaak gelegen op prachtige locaties bijvoorbeeld in het bos of aan het water. Onderstaande geselecteerde locaties beschikken allen over WIFI en een beamer inclusief projectiescherm - tenzij anders aangegeven. 

Onze aanraders

Het overzicht van geselecteerde vergader- en congreslocaties in Gooi & Vecht hebben wij tevens gebundeld in onze handige congres- en vergadergids, die u hiernaast kunt downloaden of inzien. Heeft u voor een brainstorm of teambuilding bepaalde wensen die niet direct naar voren komen in de gids? Neem dan contact met op met VVV Gooi & Vecht door een email te sturen naar info@gooivecht.nl. Wij denken graag met u mee!

Locatie aanmelden

Bent u een ondernemer in Gooi & Vecht en heeft u een mooie, nieuwe vergader- of congreslocatie die nog geen onderdeel uitmaakt van ons overzicht? Neem dan ook contact met ons op via info@gooivecht.nl en wij voegen uw locatie graag toe aan het assortiment.