Regelmatig vinden we artikelen over onze prachtige regio terug in de pers, zowel in Nederland als in het Buitenland. Graag delen we hier de verschillende artikelen met u.

A Mag juli/augustus 2016

In de nieuwste editie van het Amag (oplage van 45.000) staat een mooie vermelding over Wonderfeel. Het festival in 's-Graveland vindt plaats van 22 t/m 24 juli aanstaande.

 

Erleb Holland - Wilkommen im Garten von Amsterdam

Artikel van 4 pagina's in dit met een oplage 60.000. U kunt het artikel hier downloaden.
Het magazine ligt op alle vliegvelden in Duitsland, Zwitserland,  Oostenrijk en Luxemburg. Het magazine ligt op alle treinstations in  Duitsland en is verkrijgbaar bij alle boekwinkels in Nedersaksen en Noordrijn-Westfalen ( Ruhrgebied). Het magazine wordt verder via 2 hotelketens verspreid in de grote steden binnen Nederland. U vindt het artikel over 


't Gooi Bruist

Maandelijks verschijnt het magazine in de regio. De uittips voor juli vindt u via deze link.
Brede verspreiding door de hele regio met de leukste uittips verzorgd door Toerisme Gooi & Vecht. Je vindt alle edities via deze link: http://tgooibruist.nl/

Agenda in de Gooi & Eemlander

Wekelijks verzorgen wij de agenda voor de Gooi & Eemlander. Als u uw evenement aanmeldt via ons formulier, kunnen wij het ook opnemen in deze agenda.