Partneractiviteiten Marketing Gooi & Vecht

Samen de regio optimaal promoten

 

Marketing Gooi & Vecht (de nieuwe werknaam voor Stichting Regionaal Bureau voor Toerisme Gooi & Vecht) verzorgt de regiomarketing voor de Gooi & Vechtstreek, inclusief de gemeente Stichtse Vecht. Wij zetten de regio op de kaart als Gooi & Vecht, de tuin van Amsterdam.

Tevens is de organisatie verantwoordelijk voor de VVV activiteiten en overkoepelende toeristische promotie van de regio Gooi & Vecht. Als toeristisch informatiecentrum ontvangen wij in onze VVV punten verspreid over de regio, jaarlijks vele bezoekers. Naast deze website beheren wij 6 lokale VVV websites (www.vvvwijdemeren.nl, www.vvvmuiden.nlwww.vvvnaarden.nlwww.vvvstichtsevecht.nlwww.vvvhuizen.nl en   www.vvvhilversum.nl). Ook hebben wij diverse digitale informatiezuilen verspreid over de regio en wij brengen toeristische informatiebrochures en kaarten uit.

 

Wil je je als toeristisch ondernemer aansluiten bij onze organisatie?

Wij bieden aantrekkelijke mogelijkheden om te participeren in overkoepelende marketingactiviteiten gericht op de bewoners en bezoekers van onze regio. Bij deelname participeer je in de marketingactiviteiten die tegelijkertijd je eigen onderneming presenteren. 

Als je op onderstaand icoon klikt, kom je bij een omschrijving van de activiteiten in 2018. Je kunt ook hier klikken.
 
In het partnerplan vind je een uitgebreid overzicht van de verschillende mogelijkheden. Met alleen het basispakket ben je verzekerd van je eigen uitgebreide omschrijving op de sites. Met het Pluspakket promoten wij je bedrijf met allerlei extra activiteiten, zoals via onze Social Media. Wil je de andere voordelen van het Basispakket en het Pluspakket weten? Uiteraard maken wij graag een afspraak met je om de mogelijkheden te bespreken. Je kunt hiervoor een mail sturen naar marketing@gooivecht.nl


Geplande uitgaven
In het voorjaar en in het najaar verschijnt wederom de Vrijetijdskrant Gooi & Vecht. In deze huis-aan-huis krant vind je het overzicht van activiteiten en evenementen in de regio. Uiteraard is dit bewaarexemplaar ook verkrijgbaar bij de VVV's. Wij bieden partners een aantrekkelijke korting aan op de advertentietarieven. Je vindt deze in het overzicht van Partneractiviteiten. De deadline voor aanlevering van de evenementen (geen advertenties) is 15 januari voor de voorjaarseditie en 15 juni voor de najaarseditie (september t/m januari).

Korting op advertentietarieven

Onze partners krijgen korting op advertentietarieven. Onderstaand vind je advertentiemogelijkheden waar je als partner met korting van kan profiteren.

Gedurende het jaar komen er meerdere mogelijkheden tot adverteren. Schrijf je vooral in voor onze nieuwsbrief, volg ons op Linkedin en op Twitter om op de hoogte te blijven.

Samenwerken loont
Al ruim 150 bedrijven doen mee! Schrijf je online in via dit formulier.

Bestelformulier
Als partner kun je met korting onze brochures bestellen. Klik hier om het bestelformulier brochures in te vullen.