Partneractiviteiten Marketing Gooi & Vecht

Samen de regio optimaal promoten

 

Marketing Gooi & Vecht (de nieuwe werknaam voor Stichting Regionaal Bureau voor Toerisme Gooi & Vecht) verzorgt de regiomarketing voor de Gooi & Vechtstreek, inclusief de gemeente Stichtse Vecht. We zetten de regio op de kaart als Gooi & Vecht, de tuin van Amsterdam.

Tevens is de organisatie verantwoordelijk voor de VVV activiteiten en overkoepelende toeristische promotie van de regio Gooi & Vecht. Als toeristisch informatiecentrum ontvangen wij in onze VVV punten verspreid over de regio, jaarlijks vele bezoekers. Naast deze website beheren wij 5 lokale VVV websites, zoals www.vvvwijdemeren.nlwww.vvvnaarden.nlwww.vvvstichtsevecht.nl en www.vvvhuizen.nl en www.vvvhilversum.nl. De site www.vvvmuiden.nl wordt halverwege 2018 gelanceerd. Ook hebben wij diverse digitale informatiezuilen verspreid over de regio en wij brengen toeristische informatiebrochures en kaarten uit.

 

 

Wilt u zich als toeristisch ondernemer aansluiten bij onze organisatie?

Wij bieden u aantrekkelijke mogelijkheden om te participeren in overkoepelende marketingactiviteiten gericht op de bewoners en bezoekers van onze regio. Bij deelname participeert u in de marketingactiviteiten die tegelijkertijd uw eigen onderneming presenteren. 

Als u op onderstaand icoon klikt, komt u bij een omschrijving van de activiteiten in 2018. U kunt ook hier klikken.
 
In het partnerplan vindt u een uitgebreid overzicht van de verschillende mogelijkheden. Met alleen het basispakket bent u verzekerd van uw eigen uitgebreide omschrijving op de sites. Met het Pluspakket promoten wij uw bedrijf met allerlei extra activiteiten, zoals via onze Social Media. Wilt u de andere voordelen van het Basispakket en het Pluspakket weten?  Uiteraard maken wij graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken. U kunt hiervoor een mail sturen naar marketing@gooivecht.nlGeplande uitgaven
In 2018 zal voor het eerst het Erfgoedfestival worden georganiseerd. Hiervoor ontwikkelen wij een programma-flyer, inclusief een deelnemerspaspoort voor de deelnemers aan het festival. Heeft u interesse om hieraan deel te nemen? U vindt hier het factsheet met alle informatie.


In het voorjaar en in het najaar verschijnt wederom de Vrijetijdskrant Gooi & Vecht. In deze huis-aan-huis krant vindt u het overzicht van activiteiten en evenementen in de regio. Uiteraard is dit bewaarexemplaar ook verkrijgbaar bij de VVV's! Wij bieden partners een aantrekkelijke korting aan op de advertentietarieven. U vindt deze in het overzicht van Partneractiviteiten. De deadline voor aanlevering van uw evenementen (geen advertenties) is 15 januari voor de voorjaarseditie en 15 juni voor de najaarseditie (september t/m januari).

 

Korting op advertentietarieven 

Onze partners krijgen korting op advertentietarieven. Onderstaand vindt u advertentiemogelijkheden waar u als partner met korting van kan profiteren.

Gedurende het jaar komen er meerdere mogelijkheden tot adverteren. Schrijf u vooral ook in voor onze nieuwsbrief, volg ons op Linkedin en op Twitter om op de hoogte te blijven!

Samenwerken loont!
Al ruim 150 bedrijven doen mee! Schrijf u online in via dit formulier.

Bestelformulier
Als partner kunt u met korting onze brochures bestellen. Klik hier om het bestelformulier brochures in te vullen.