Wonderfeel 2020 afgelast

vrijdag 10 april 2020

Vanmorgen kregen wij het droeve bericht dat muziekfestival Wonderfeel als gevolg van de coronapandemie dit jaar niet doorgaat. Voor 2021 staan nieuwe data gepland, maar de organisatie kan wel wat financiële hulp gebruiken.

Dit is het bericht:

 

Wonderfeel dit jaar afgelast

Het spijt ons dit bericht te moeten sturen: Wonderfeel, gepland voor 17-19 juli 2020, gaat niet door als gevolg van de coronapandemie. We kwamen tot deze beslissing, de moeilijkste uit het bestaan van ons festival, omdat we Wonderfeel in deze omstandigheden niet kunnen realiseren.

De teleurstelling is groot voor het hele festivalteam, van de programmeurs en crew tot onze vrijwilligers, en natuurlijk ook voor onze bezoekers en alle geweldige Wonderfeelartiesten. De beslissing heeft voor iedereen die deze zomer in ’s-Graveland had moeten samenkomen financiële gevolgen: niet alleen voor onszelf, maar ook voor ons netwerk van partners, leveranciers en alle lokale samenwerkende instellingen en ondernemingen. En niet in de laatste plaats voor de Wonderfeelmusici.

Help ons
We willen uvragen om, als u kunt, ons en de musici te helpen door een van de volgende dingen te doen:

Word Vriend
Doneer eenmalig
In deze tijd van isolement voelen we ons tegelijk juist meer verbonden dan ooit. Dit geeft ons energie om straks weer voluit te gaan voor een festival dat helemaal Wonderfeel kan zijn. Laten we op 16, 17 en 18 juli 2021 onze verbondenheid samen vieren, liggend in het gras, luisterend, genietend van de happy-bubbel die Wonderfeel heet. Maar voor nu: blijf in alle opzichten gezond.

Namens het hele Wonderfeel-team,
Tamar Brüggemann & Georges Mutsaerts