Nieuwjaarsconcert door Gooise Operette & Operakoor Almere

dinsdag 14 januari 2020

Dat Operette en Opera naadloos in elkaar over kunnen lopen, laat de Gooise Operette graag horen op 19 en 26 januari a.s. wanneer zij samen met Operakoor Almere een Nieuwjaarsconcert ten gehore brengt.

Een gezamenlijk concert móest er een keer van komen, want beide gezelschappen hebben dezelfde dirigent, dezelfde pianist en sommige leden zingen in beide koren. De twee gezelschappen gaan zelfs in april met dit concertprogramma met elkaar op concertreis naar Bremen. Het belooft een fraaie melodische middag te worden, waarin beide koren apart, maar uiteraard ook gezamenlijk met zo’n 70 zangers van zich laten horen in o.a. de Triomfmars uit Aida van Verdi, een medley uit de Parelvissers van Bizet en Die Fledermaus van Strauss.

Het concert op 26 januari start om 14.30 uur in de Wilhelminakerk aan het Wilhelminaplantsoen te Bussum. Kaarten à €15,00 incl. consumptie zijn te bestellen via info@gooiseoperette.com of 06-1966 6564. Mocht deze datum niet schikken, dan kun je ook al op 19 januari om 14.30 uur in Almere naar dit concert in ’t Klankbord aan de Pianoweg 117.