Wil je meezingen in het Goois Bevrijdingskoor?

donderdag 12 maart 2020

Op 5 mei vieren wij dat we 75 jaar in vrijheid leven, sinds de verschrikkingen van de tweede wereldoorlog. In het land staan talloze feesten en bijeenkomsten op stapel en zo ook in het Gooi: Maar de Vrijheid vier je het best zingend!

Muziekcentrum Paul Snoek organiseert op 5 mei om 20 uur, in opdracht van de Gemeente Hilversum, een groot Bevrijdingsconcert onder de indrukwekkende gewelven van de Sint Vituskerk in Hilversum. Aan het concert werken mee: het Goois Fanfare Orkest, Vocaal Ensemble Puur, sopraan Linda Vink, organist Wybe Kooijmans en het Goois Bevrijdingskoor. Samen zorgen zij voor een prachtig en afwisselend klassiek programma, als introductie op de vuurwerkshow later die avond.

Meezingen?
Oproep aan alle  koorzangers en zangeressen uit de regio: om in het Goois Bevrijdingskoor : Wil je mee zingen in het Goois bevrijdingskoor?  Dit projectkoor zal speciaal voor deze gelegenheid worden samengesteld o.l.v. dirigent Paul Snoek. Er staan heerlijke stukken op het programma van Bach, Vivaldi, Handel en Mozart, waaraan in drie repetities zal worden gewerkt in het centraal gelegen Huis van Eemnes.  Kijk op www.paulsnoek.nl voor meer informatie.

Aanmelden kan nog tot 31 maart!