Huizer Museum gesloten t/m 31 maart i.v.m. Coronavirus

donderdag 12 maart 2020

Nu er een oproep is gedaan aan alle musea die meer dan 100 bezoekers per dag ontvangen om te sluiten in verband met de verspreiding van het Coronavirus, heeft de museumvereniging het advies gegeven voor de kleinere musea (die zelf mogen beslissen of ze open blijven) de veiligheid in acht te nemen en daarbij rekening te houden met kwetsbare groepen, bezoekers én vrijwilligers.

Om die reden hebben het bestuur en de directie besloten om het Huizer Museum de komende 2 weken voor het publiek te sluiten.

Dit betekent dat zowel het museum als de VVV niet open is. Er worden geen rondleidingen, lezingen en kinderworkshops, wandelingen en schoolbezoeken georganiseerd. Ook is het museum geen locatie voor de theaterroute. Alle publieksactiviteiten zijn tot nader order afgelast, maar in ieder geval de komende twee weken, dus tot en met dinsdag 31 maart.

Houd de website in de gaten voor de actuele informatie.