Fotowedstrijd: 'Iconen van de Oude Hollandse Waterlinie'

woensdag 3 juni 2020

Ieder jaar organiseert Stichting Oude Hollandse Waterlinie een fotowedstrijd. Dit jaar is het thema ‘Iconen van de Oude Hollandse Waterlinie’. De opdracht is om een gebouw of monument dat in verband staat met de Oude Hollandse Waterlinie en dat binnen dit gebied valt op de gevoelige plaat vast te leggen. Hiertoe is iedereen uitgenodigd, amateur of professioneel, iedereen is welkom.

Het gaat om de creativiteit en de kwaliteit van de foto. Er zijn al heel wat foto's ingezonden, o.a. van het Muiderslot en de stenen wallen van Naarden-Vesting.

Je hebt nog tot (woensdag) 30 september 2020 de tijd om maximaal drie foto’s in te sturen. Dit kan via: contact@ohwl.nlNa deze datum zal een onafhankelijke jury zich buigen over alle ingezonden foto’s. Uiterlijk (donderdag) 15 oktober 2020 zullen de winnaars (en alle andere deelnemers) via de mail op de hoogte worden gebracht van de uitslag.

De winnaar ontvangt een bedrag van 150,-. De nummer twee van 100,- en de nummer drie van 50,-.

Kijk voor meer informatie op de website van Stichting Oude Hollandse Waterlinie: