De Groene Afslag opent leukste buitenzaal van ‘t Gooi

zaterdag 20 juni 2020

Voor groepen, feesten en partijen heeft De Groene Afslag nu de leukste buitenzaal tussen Amsterdam en Zanzibar. Deze multifunctionele ontmoetingsplek heeft namelijk sinds kort een beachclub, een stadsstrand, een bedoeïenentent, een buitendouche, een kampvuur en alles wat jouw hartje er verder bij kan bedenken.

Voor vergaderingen op blote voeten, buurtbbq’s, afstudeerfeestjes, optredens, bekakte en minder bekakte borrels en nog meer. En zoals het De Groene Afslag betaamt is geheel Corona Beach opgetrokken uit overcomplete inboedel, recyclede materialen en de paardenstal van wijlen Utopia.

Het is geen openbaar strand voor doelloos bakken in de zon. Het is een exclu-creatieve buitenzaal te gebruiken voor groepen tot 100 man, als je maar op 1,5 meter afstand van elkaar blijft. Voor slechts € 250,- per dagdeel is het gehele strand te boeken.

De Groene Afslag
De Groene Afslag is een multifunctionele ontmoetingsplek, waar het enthousiasme voor een duurzame toekomst centraal staat. Alles wat hier gekookt, gebouwd, verhuurd en georganiseerd wordt, staat in het teken van de groene ommezwaai. Ze laten zien dat verduurzamen makkelijker is dan je denkt. En vooral leuker. Je moet het alleen soms nét even weten.