Gooi & Vecht in het zonnetje in speciale zomerserie

donderdag 19 september 2019

<span style="font-size: 16px; font-weight: 400;">In zomer 2019 sloegen de krant De Gooi & Eemlander en Toerisme Gooi & Vecht de handen ineen voor een speciale zomerserie. In de zevendelige serie 'Dagje uit in eigen regio' werd er iedere week aandacht besteed aan een dagtocht door Gooi & Vecht. Wil je inspiratie opdoen voor het - misschien wel laatste - mooie weekend dat eraan komt? Alle spreads met dagtochten zijn nu digitaal terug te lezen via onderstaande links. </span>

"Amsterdam jaagt zijn toeristen de stad uit, terwijl onze regio ze maar wat graag ontvangt. Alleen hebben we ze voldoende te bieden? We gaan op pad als toerist in eigen regio. Kijken met de ogen van een buitenstaander naar het Gooi en de Vechtstreek om te ontdekken wat daar voor die Amsterdamse toeristen én onszelf te beleven is", aldus De Gooi & Eemlander.

In de zevendelige serie kun je genoeg leuke ideeën opdoen voor een dagje uit in Gooi & Vecht, zélfs als je zelf uit de regio komt. Iedere dagtocht beslaat een ander gebied. Samen laten ze de veelzijdigheid van Gooi & Vecht zien.   

ZOMERSERIE | De dagtochten (in PDF)