Nieuwe Waterkaart Gooi & Vecht gereed in april

vrijdag 15 maart 2019

De nieuwe regionale Waterkaart - een handzame samenvoeging van de vaarkaart Loosdrecht, de Vechtkaart en het sloepennetwerkblok - wordt april 2019 gelanceerd.

Nieuwe Waterkaart Gooi & Vecht

April 2019 is de nieuwe Waterkaart Gooi & Vecht gereed. Op deze uitgave komt een kaart met het gehele Loosdrechtse Plassengebied, de Vecht en het sloepennetwerk. Bovendien wordt ook het Gooimeer weergegeven op een aparte kaart. Zo zijn alle watersportmogelijkheden binnen de regio eenvoudig te vinden op één kaart. De verkoopprijs van de waterkaart is €2,50.

Partners van Toerisme Gooi & Vecht kunnen de waterkaart nu direct met korting bestellen via info@toerismegv.nl. Zo heeft u als eerste - én voor het vaarseizoen begint - de nieuwe waterkaart al in huis voor uw gasten.

Omschrijving

formaat: 500 x 630 mm
gevouwen eindformaat: 100 x 210 mm
druk: full color
papiersoort: 120 gr. hvo
oplage: 10.000 stuks

Partner worden?

Voor €150,00 excl. BTW bent u als partner aangesloten bij Toerisme Gooi & Vecht. Als partner bent u als eerste op de hoogte van campagnes, advertentiemogelijkheden en het belangrijkste toeristische nieuws uit de regio. Bovendien kunt u gebruik maken van ons bereik op social media. Het bereik via onze social media kanalen is groot en groeiend! Meer informatie? Stuurt u dan een mail naar info@toerismegv.nl