Grote namen op het podium van Spant

woensdag 15 mei 2019

De nieuwe theaterbrochure 19 - 20 is uit! Op vrijdag 24 mei start de kaartverkoop voor iedereen, een week eerder start de kaartverkoop voor Vrienden van Spant. Met Waylon, Giovanca & Band, Rowwen Hèze, Ruth Jacott en OG3NE staat een divers aanbod op het gebied van muziek op het podium. Trots is het Spant op een aantal bands die het podium betreden: The Analogues, The Bootleg Sixties, The LSB Experience en de LA Liveband met Jan Akkerman.

Bijzondere toneelstukken en musicals worden verwacht: ‘De tolk van Java’, naar het meesterlijke boek van Alfred Birney. ‘De Verleiders Female’, met daarin onder andere Susan Visser en Jelka van Houten. Huub Stapel is te bewonderen in ‘Het Huwelijk’. En John van Eerd komt met een nieuwe komedie met Harrie Vermeulen in de hoofdrol: ‘Herrie in de keuken’. Debby Petter is in De Boerderij Huizen te zien met de intrigerende theatermonoloog ‘De liefde voorbij’.

Alle kinderen en hun (groot-) ouders kunnen komen lachen om het hilarische duo ‘Buurman & Buurman’ of genieten van ‘Dolfje Weerwolfje & Foeksia’, gebaseerd op de boeken van Paul van Loon en Van Hoorne’s kindermusical ‘Assepoester’. In De Boerderij Huizen zijn op een aantal zondagochtenden om 11.00 uur kindervoorstellingen, zoals ‘Agent & Boef’, ‘Apennoten’ en ‘Dribbel’.

We kijken uit naar Robèrt van Beckhoven, het Scapino Ballet Rotterdam, Lenette van Dongen, Oleta Adams, ‘Tour de Legend’ met wielrenner Thomas Dekker. En ook Martijn Fischer met hits van André Hazes, en Johnny de Mol die zijn eigen verhaal vertelt, zien wij graag komen.

Cabaret van de bovenste plank mogen we verwachten van onder andere Pieter Derks, Daniël Arends, Henri van Loon, Bert Visscher, Najib Amhali, Claudia de Breij en Yentl en De Boer.

Een bijzondere avond uit zijn de ‘theater aan tafel’ voorstellingen in De Boerderij Huizen, een heerlijk 3-gangen diner wordt aan tafel geserveerd, geheel in stijl van De Boerderij Huizen: gezellig aan lange tafels waarbij u tussen de gangen door geniet van de voorstelling. Vier stuks komend seizoen, 25 oktober Annick Boer, 22 november Britta Maria & Maurits Fondse en Oleg Fateev, 13 december Marcella Wisbrun en 20 maart Thijs van Leer en Menno Gootjes.

Start kaartverkoop
De kaartverkoop start voor iedereen op vrijdag 24 mei om 10.00 uur. Voor Vrienden van Spant start de kaartverkoop op zondag 19 mei. Nieuwe Vrienden van Spant kunnen op maandag 20 mei vanaf 10.00 uur de kaarten reserveren.

Kijk op www.spant.org voor meer informatie over de kaartverkoop.