The LSB Experience en meer live optredens op Podium Spant tijdens Bussum Cultureel

maandag 2 september 2019

Spant haalt diverse artiesten naar het jaarlijkse evenement Bussum Cultureel. Een aantal is te zien op Podium Spant! Maar ook bij het Fonteinconcert dat op zondagmiddag plaatsvindt. Zondagochtend wordt bij Fier Bussum in de Peuterbioscoop doorlopend de film Masha en de Beer vertoond.

Zaterdag 7 september vinden tijdens Bussum Cultureel diverse live-optredens plaats op Podium Spant! Een gevarieerd aanbod staat geprogrammeerd. Muziekvereniging ’t Gooi start deze dag op het podium, afgesloten wordt met de Bussumse band The LSB Experience, zij spelen Beatles & Byond. Tussendoor staan op dit podium Het Ruime Sop, Boemtack, Maurits Fondse met een Tribute aan Billy Joel en nog veel meer andere artiesten.

Op zondagochtend 8 september, is in samenwerking met Filmhuis Bussum de film Masha en de Beer doorlopend te zien tussen 9.30 en 11.30 uur. De toegang hiervoor is gratis. Wanneer de peuters naar de film kijken kunnen (groot)ouders een kijkje nemen op, in en rond Fier Bussum.

Tijdens het Fonteinconcert op zondagmiddag 8 september tussen 13.30 en 16.00 uur, treedt onder andere componiste, pianiste en zangeres LAVALU op. Het Fonteinconcert is een licht klassiek concert, voor jong en oud met dit jaar als thema WATER.

Het volledige programma van Bussum Cultureel is te vinden op www.bussumcultureel.nl

Podium Spant! is te vinden op het Wilhelminaplantsoen
Fier Bussum ligt aan de Dr. A. Kuyperlaan 1A
Fonteinconcert vindt plaats op het Wilheminaplantsoen