Mike Boddé bezingt het leven op Buitenplaats Doornburgh

donderdag 31 oktober 2019

Op zaterdag 23 november geeft Mike Boddé samen met Ineke van Klinken een uniek optreden in de kapel van Buitenplaats Doornburgh in Maarssen. Boddé is pianist en muzikant, voormalig cabaretier en vooral ook bewoner van Maarssen. Hij zal samen met zangeres Ineke van Klinken optreden met een muzikaal programma geïnspireerd op de tentoonstelling ENDLESS LIFE, waarin ze de verschillende facetten van het leven bezingen.

Mike Boddé

Voor Mike Boddé is geluid de essentie van zijn bestaan. Geen dag gaat voorbij zonder dat hij aandacht besteedt aan muziek, lawaai of stilte. Al vanaf jonge leeftijd moet hij er niettemin mee leven dat zijn gehoor geleidelijk aan achteruitgaat. Boddé is bekend van het tv-programma ‘Podium Witteman’ en schreef verschillende boeken. Kaarten zijn te koop via de website van Buitenplaats Doornburgh.

Restaurant DeZusters
Het is mogelijk om na het concert te genieten van een bijzonder diner bij restaurant DeZusters. De reguliere prijs voor een diner is €75,00. Speciaal voor deze avond betaal je voor de combinatie van lezing + tentoonstelling + diner € 85,00.
Reserveren kan via www.dezusters.nl

Tentoonstelling ENDLESS LIFE
Dit optreden is onderdeel van de tentoonstelling ENDLESS LIFE, waarin kunstenaars en wetenschappers reflecteren op het eeuwige leven. Kom al iets eerder en ontdek de kunst van ENDLESS LIFE, met werk van verschillende hedendaagse beeldende kunstenaars; Isabelle Andriessen, Sander Breure & Witte Van Hulzen, Daan Couzijn, Robert Glas, Nathaniel Mellors (UK), Katja Novitskova (EE), Temra Pavlovic, Rustan Söderling (SWE), JCJ Vanderheyden, Hannes Wiedemann (DU) en Daan Roosegaarde.

Praktische informatie
Inloop             16.00 uur

Optreden       17.00 – 18.00 uur
Prijs                 € 25,00 regulier / € 12,50 student (inclusief toegang tentoonstelling)
Aanmelden    reserveren voor 21 november per mail naar info@buitenplaatsdoornburgh.nl

 

Foto van Mike Boddé
Mike Boddé