KunstRonde Vecht & Plassen is terug op 18 & 19 mei 2019

donderdag 21 maart 2019

De kunstenaars en galerieën langs de Vecht en rond de Loosdrechtse Plassen openen in het weekend van 18 en 19 mei, tussen 11.00 en 17.30 uur, hun deuren voor het publiek. Het hele gebied langs de Vecht van Maarssen tot Vreeland en rond de plassen van Kortenhoef, 's- Graveland en Loosdrecht staat dat weekend in het teken van kunst. Deze prachtige route leent zich bij uitstek voor een tour per fiets, auto of boot. De Ronde biedt een veelzijdig kunstaanbod in idyllische dorpen, aan landelijke slingerweggetjes, in oude polders en langs het water.

Groepsexposite

In de Pauluskerk in Breukelen kun je 18 en 19 mei terecht voor de overzichtstentoonstelling met werk van alle deelnemende leden. Op deze tentoonstelling kun je kennismaken met het werk van alle deelnemers en zo een persoonlijke route uitstippelen. Hier krijg je per kunstenaar een voorproefje en zo hoef je niets te missen, een ideale start.

KunstRonde

De KunstRonde is meer dan een open atelierroute. Ook twee galerie├źn maken deel uit van de vereniging en de kunstenaars exposeren niet alleen in hun ateliers maar ook op uiteenlopende bijzondere locaties langs de route. De KunstRonde is inmiddels uitgegroeid tot een groots evenement voor kunstliefhebbers van binnen en buiten de regio. Het is je jaarlijkse kans om lokale professionele kunstenaars in levenden lijve te ontmoeten, hun werk te bekijken en eventueel aan te schaffen! In de weken voor de KunstRonde kun je in winkels en bij de horecagelegenheden in de buurt de gratis informatieboekjes ophalen. Ze liggen ook bij de VVV's en in de forten en kerken langs de route.

Opening

Op vrijdag 17 mei wordt de KunstRonde en de overzichtsexpositie in de Puluskerk met een feestelijke borrel geopend.
Je bent van harte welkom vanaf 20.00 uur.

KunstRonde Vecht & Plassen 18 & 19 mei. Alle deuren open van 11:00 tot 17:30 uur.
Overzichtsexpositie Pauluskerk in Breukelen - Straatweg 37, 3621 CM Breukelen

Op www.kunstronde.nl vind je alle informatie en volg de KunstRonde ook via facebook, twitter en instagram: @KunstRonde