Talent gezocht voor JazzBattle 2019

donderdag 9 mei 2019

De voorronde van de JazzBattle, dé regionale zoektocht naar muzikaal talent, is op 4 september 2019 in Podium de Vorstin, Hilversum. Dit jaarlijkse initiatief van het Loosdrecht JazzFestival (LJF) biedt middelbare scholieren uit de Gooi- en Vechtstreek (e.o.) de kans hun talenten te tonen tijdens een van de oudste jazzfestivals van Nederland.

LJF-voorzitter Jan-Willem Klein Willink, ook dit jaar juryvoorzitter van de JazzBattle: “We kijken uit naar de talenten van dit jaar. Dat er veel talent in deze regio zit, is wel duidelijk. Vorig jaar won Oak Street, de band met leerlingen van het Roland Holst College Hilversum. De JazzBattle biedt scholieren de kans zich aan een écht publiek te laten zien. Ik roep iedereen op, en zeker ook al die kinderen die ook meedoen aan open podium avonden en andere (muziek)schoolevenementen. Laat je zien!”

Iedere middelbare scholier (leeftijdcategorie 12-19) die een muziekinstrument speelt, zingt of op een andere manier muziek maakt, kan zich gratis aanmelden voor de battle. Het genre is breed - Jazz, Soul, Funk en aanverwante muziekstijlen – precies waar het ook bij Loosdrecht JazzFestival om gaat. Meld je vóór 1 augustus a.s. met elkaar of als solist aan via:   http://loosdrechtjazzfestival.nl/battle/