Filmtheater Hilversum presenteert openluchtfilm 'Woman at War'in Dudokpark & Film by night op het Herenplein

dinsdag 13 augustus 2019

Zaterdag 17 augustus vertoont Filmtheater Hilversum de openluchtfilm ‘Woman at War’ in het Dudokpark. Daarnaast organiseert Filmtheater Hilversum donderdag 29 t/m zaterdag 31 augustus Film by Night met drie openluchtfilms in voorpremière op het Herenplein.

Openluchtfilm
De IJslandse film ‘Woman at War’ is a.s. zaterdag 17 augustus te zien in het Dudokpark. Een heerlijke feelgood film over vijftiger Halla, die de oorlog verklaart aan de lokale aluminiumindustrie. De prachtige IJslandse hooglanden zijn de setting van deze film.

De toegang is gratis. ‘Woman at War’ begint rond 21.30 uur. Wie al om 20.00 uur komt, verzekert zich niet alleen van een plekje maar kan ook genieten van live muziek van singer-songwriter Tom Tukker (in samenwerking met Podium de Vorstin). Vanaf 19.30 uur kunnen bezoekers alvast een hapje en drankje kopen: bij de bar is frisdrank, bier en wijn verkrijgbaar. Koffie en thee is te koop bij de Hilversumse Kaldi mobiel en ook de foodtruck van Pita's & Pies is aanwezig. Zelf iets te eten en drinken meenemen is ook mogelijk.

Film by Night
Op donderdag 29, vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus wordt Film by Night georganiseerd door Filmtheater Hilversum. Het Herenplein wordt omgetoverd om tot een sfeervolle openluchtbioscoop met iedere avond een voorpremière van een gloednieuwe film uit het nieuwe filmseizoen die nog niet eerder te zien was. Op het programma staan: ‘Pavarotti’ op donderdag 29 augustus, ‘Dolor y gloria’ met steracteurs Antonio Banderas en Penélope Cruz op vrijdag 30 augustus en de waanzinnige vijfsterrendocumentaire ‘Aretha Franklin: Amazing Grace’ op zaterdag 31 augustus. De films starten iedere avond om 21.30 uur.

Kaartjes voor Film By Night zijn inclusief een drankje naar keuze en kosten € 10,00. Voor Cineville pashouders is er een toeslag van € 2,50. De openluchtbioscoop is iedere avond vanaf 20.45 uur geopend, de film start om 21.30 uur. De stoelen staan iedere avond klaar, dus bezoekers hoeven zelf niets mee te nemen om op te zitten.

Kaartjes zijn te koop via de kassa van het filmtheater en www.filmtheaterhilversum.nl.