Bussum Cultureel 2019 was een feest

maandag 9 september 2019

Ook dit jaar wist Bussum Cultureel weer een groot publiek naar Bussum te trekken. Het hart van het Gooi stond drie dagen lang in het teken van muziek, kunst en cultuur. Dit jaar onder het thema 'Gooise Parels'.  

Het onstuimige en herfstachtige weer zorgde ervoor dat een groot deel van de vrijdag programmering letterlijk in het water viel. Door de openluchtfilm te verplaatsen naar de back-up locatie in de Wilhelminakerk, kon er gelukkig alsnog op een grote opkomst gerekend worden.

Op zaterdag was het een gezellige boel in de hart van Bussum, met veel kraampjes, muziek en spontane performances op straat. Gelukkig lieten bezoekers zich niet afschrikken door de incidentele hoosbuien, want tussen de buien door was het heerlijk zonnig en goed toeven op bijvoorbeeld het Wilhelminaplantsoen.

Traditiegetrouw wordt het weekend afgesloten met De Langste Eettafel in de Kapelstraat. De 450 plekken aan tafel gingen als warme broodjes, en waren dan ook al lang voor het weekend vergeven. Een prachtige en gezellige afsluiter van Bussum Cultureel 2019!

Bekijk hieronder de foto-impressie. Tot volgend jaar!


Kijk voor meer foto's op de website van Bussum Cultureel
Wil je Bussum Cultureel steunen en bijdragen aan de editie van volgend jaar?
Klik dan op de betaalknop via bovenstaande link om een klein bedrag te storten.