KunstRonde Vecht en Plassen

zaterdag 7 april 2018

In het Pinksterweekend van 19 t/m 21 mei 2018 gaan de deuren open van 25 ateliers en 2 galeries tijdens de inmiddels befaamde KunstRonde Vecht & Plassen.

Drie zinderende open-atelier-dagen
In het Pinksterweekend kunt u uw hart weer ophalen aan een keur van kunstwerken van beeldend kunstenaars rondom de Vecht en de Loosdrechtse Plassen.
De KunstRonde is inmiddels uitgegroeid tot een groots evenement voor kunstliefhebbers van binnen en buiten de regio.
Deze open atelierroute onderscheidt zich door een hoge kwaliteit en een grote diversiteit aan disciplines. Laat u verrassen door schilderijen, tekeningen, beeldhouwwerken en objecten van glas, keramiek, brons en hout. Van figuratief tot abstract, van ingetogen en breekbaar tot uitgesproken robuust en expressief. Bovendien biedt de KunstRonde u een uitgelezen kans om de beeldend kunstenaars zelf te ontmoeten in hun werk- of expositieruimte. Openingstijden: 19 t/m 21 mei van 11.00 tot 17.30 uur.

De Ronde
Het gebied langs de Vecht van Maarssen tot Vreeland en langs de plassen van Kortenhoef, ’s-Graveland en Loosdrecht tot aan Tienhoven leent zich bij uitstek voor het maken van een rondrit met de fiets of de auto langs de vele idyllische dorpen. Zo kunt u genieten van de veelzijdige kunst- en cultuuruitingen die deze regio te bieden
heeft.

Groepsexpositie 

In jachthaven “Het Anker” te Loosdrecht kunt u tijdens het hele Pinksterweekend terecht voor een grote overzichtstentoonstelling met werken van alle deelnemende kunstenaars. Een ideale kans om aldaar uw eigen selectie te maken en zo een persoonlijke route uit te stippelen langs de verschillende locaties. 2018 is uitgeroepen tot het Jaar van het Water. Voor de KunstRonde een reden om de overzichtsexpositie aan dit thema te wijden. De tentoonstelling is overigens ook vanaf het water -de Loosdrechtse Plassen- te bezoeken.

Adres: Oud-Loosdrechtsedijk 117, 1231 LS Loosdrecht.
Openingstijden: van 19 t/m 21 mei tussen 11.00 en 17.30 uur.
Opening overzichtsexpositie
Op vrijdag 18 mei wordt in “Het Anker” de KunstRonde en de overzichtsexpositie feestelijk geopend.
U bent welkom vanaf 20.00 uur.
Waar kunst, cultuur en natuur samenkomen…
Meer informatie:
www.kunstronde.nl
www.facebook.com/kunstronde
info@kunstronde.nl