Jazz en watersport bij Jachthaven Naarden

donderdag 7 juni 2018

Zaterdag 9 juni is het weer zover. Jachthaven Naarden organiseert dan voor de 4e keer Jazz Marina. Tijdens deze Open Havendag kan iedereen kennis maken met watersport en alles wat de haven te bieden heeft. Geniet van lekkere jazzmuziek, lekker eten, - hopelijk - een lekker zonnetje en vele watersportactiviteiten.

Muziek, eten en drinken
Houdt u van jazzmuziek? Kom dan zeker langs. De artiesten Oded Nir, Jeff Hollie en Baggerman Trio zorgen voor lekkere jazzy tunes. De gezellige coverband Tape-That speelt een breed repertoire in de stijl van 'Vrienden van Amstel' en maken het feest compleet. Ook zijn er diverse foodtrucks aanwezig met keuze uit pizza, poffertjes, pulled pork en natuurlijk een eigen Jachthaven-snackcar. Bij restaurant PorterHouse kunt u heerlijk op het terras aan het water zitten.  

Activiteiten op en aan het water
Ervaar zelf hoe leuk het kan zijn op en aan het water. U kunt suppen, sloepvaren, zeeroeien, zeilen en rib-varen met de reddingsbrigade. De kinderen kunnen ravotten op het speel- en zwemstrand, terwijl u ontspant op één van de loungebanken. Altijd al willen weten hoe het is om op de haven te slapen? U kunt alle accommodaties van de haven bezichtigen: havenlodges, trekkershutten, de oudste woonboot van Nederland 'de Zwerver' en het Marine Home ontworpen door Jan de Bouvrie.

Kom langs en ervaar hoe leuk de verrassende combinatie van jazz en watersport kan zijn!