Het programma van Hilversum Alive 2018 is bekend!

dinsdag 5 juni 2018

Op vrijdag 29, zaterdag 30 en zondag 31 juni is het weer tijd voor Hilversum Alive! Na een enigszins tumultueuze aanloop - waarbij zelfs tijdelijk het hele evenement van de baan was - kunnen we nu uitkijken naar een spetterende nieuwe editie van het muziekfestival voor jong en oud. De 20ste editie van Hilversum Alive wordt beter, spectaculairder en vetter dan ooit te voren. We are back and in a new way!

En wat is er dan anders dan voorheen?
Het evenement is niet meer in handen van de ondernemers, maar wordt volledig gedragen door de Stichting Hilversum Alive. Zij verzorgen de podia, de acts, de beveiliging, enzovoort. Daardoor is er meer ruimte voor een betere programmering en kunnen we vijf podia vullen met de beste acts. Zo wordt het voor iedere doelgroep en leeftijd een feest om dit evenement te bezoeken. 

Wat kun je zoal verwachten tijdens het weekend van 29-30-31 juni? 
Het programma is inmiddels bekend en belooft veel goeds: dansen op Vunzige Deuntjes en Wannabe A Star, gezellig meezingen met De Bolle Jan Show, swingen samen met Sonny's Inc en ook aan de kleintjes is gedacht, met Dirk Scheele en zijn liedjes op zaterdagmiddag.

Ieder podium zal een eigen karakter hebben:
- Kerkbrink: een podium in Parade-achtige sfeer, waar naast muziek ook ruimte is voor cabaret.
- De Kei: het podium op het Keiplein zal ingericht zijn als bruin café en staat in het teken van Hollandse meezingers. Onder andere verzorgd door de Gooise Zangers.
- Stationsplein: ook dit jaar een line-up zoals je dat gewend bent van het plein. De beste Rock & Alternative of the city!
- Marktplein: op het mooie nieuwe Marktplein is ruimte om te dansen en dus ruimte voor spektakel. Hier zal de coverband Sonny's Inc. in ieder geval het podium overnemen!
- Groest: dit podium zal in het teken staan van de jeugd. Zij kunnen helemaal losgaan bij het, bij hen zeer bekend Vunzige Deuntjes!

Programma overdag
Overdag valt er tijdens Hilversum Alive natuurlijk ook genoeg te beleven. Op de Groest wordt bijvoorbeeld gezorgd voor gezellige animatie voor de kleinere Alive-kids. En ook op de 's-Gravelandseweg en Schoutenstraat is voor jong en oud genoeg te beleven. Of je nu houdt van poffertjes, paling of echte patat, misschien wel parfum of pedicure, een echte kleinkunst- of cultuurvreter bent, staande ovaties geeft voor stand-up, genoeg karakter hebt voor een karikatuur of wil zien waar de (oude) ambachten je nu eigenlijk brachten... Bezoek de Alive Parade!

Bekijk het volledige programma nu op de website van Hilversum Alive. Wij zien je graag bij het gezelligste feestje van Hilversum!