Fotowedstrijd Blaricum

dinsdag 25 september 2018

Doe mee aan de fotowedstrijd Blaricum! In het kader van ‘Blaricum Kunststad van het jaar 2018’ organiseert de kunstcommissie Blaricum samen met de gemeente op zondag 7 oktober een hele leuke fotowedstrijd. Iedereen, van jong tot oud, mag gratis meedoen.

Meedoen
Op de dag zelf heb je alleen een (digitale) fotocamera of een smart-phone nodig. En een flinke dosis inspiratie en creativiteit, want je wordt op pad gestuurd met een opdracht. Door je vooraf aan te melden heb je gegarandeerd een deelnamebewijs. Zonder deelnamebewijs is het niet mogelijk om mee te doen. 

Aanmelden kan via het e-mailadres fotowedstrijdblaricum2018@gmail.com
Ook op de wedstrijddag zelf is aanmelden mogelijk. De wedstrijddag (7 oktober) 10.00 – 11.00 uur (aan)melden bij Aspergeboerderij ‘Boereblij’ (Angerechtsweg 11) en deelnamebewijs* ophalen. 
11.00 uur welkomstwoord door Diana Kostman (kunstcommissie Blaricum), uitleg van de spelregels en opdracht. 11.10 uur start wedstrijd – op pad voor de mooiste foto! 
14.00 uur alle foto’s moeten ingeleverd zijn. 
15.30 uur prijsuitreiking door wethouder Liesbeth Boersen. 

Prijzen 

Hoewel meedoen natuurlijk veel belangrijker is dan winnen... zijn er mooie prijzen te verdienen! Namelijk VVV-bonnen ter waarde van respectievelijk € 100,- (eerste prijs) € 50,- (tweede prijs) en € 25,- (derde prijs). 
Ook de jonge fotografen (aparte categorieën: 6 - 12 jaar, 12 - 18 jaar) maken kans op VVV- bonnen ter waarde van € 25,-. 
Jury 
Voor deze wedstrijd een deskundige jury samengesteld. De jury voor de categorie ‘volwassenen’ bestaat uit: Liset van den Hoek, Baukje Hiemstra en Yvonne Verburg. In de kinderjury zitten: Iris Tack en Koen Vos.