Finale Wie is de Mol? te zien bij Vue Hilversum

donderdag 1 maart 2018

Op zaterdag 10 maart is de finale van Wie is de Mol?. ‘Molloten’ kunnen dit jaar terecht bij een aantal Vue-bioscopen, om met elkaar naar de ontknoping te kijken. De live finale wordt vertoond op het grote doek in zeven vestigingen van bioscoopketen Vue. Fans kunnen vanaf vandaag een stoel reserveren. Het is de eerste keer dat de finale van Wie is de Mol? ook in bioscopen is te zien.

Locaties
Via de website van Vue kunnen Wie is de Mol? fans een plek bemachtigen. Een kaartje kost slecht €2,50 en bezoekers krijgen hiervoor ook verse popcorn. De volgende vestigingen van Vue tonen de live finale van Wie is de Mol?: Alkmaar, Hilversum, Eindhoven, Kerkrade, Hoogeveen, Apeldoorn en Vlaardingen.

Wie is de Mol?
Met de drie finalisten van Wie is de Mol? (Jan Versteegh, Olcay Gulsen en Ruben Hein) belooft het een spectaculaire finale te worden. Wie de mol is en wie de winnaar van Wie is de Mol? wordt tijdens de finale op zaterdag 10 maart bekend. Ook worden alle molacties van de Mol dan uit de doeken gedaan.

Over Vue Nederland
Vue is de tweede bioscoopketen van Nederland met maar liefst 21 vestigingen.

Het is de missie van Vue om de beste content te leveren in de beste omgeving met de beste technologie en continu te groeien en innoveren. Zo speelt Vue in op de veranderende bioscoopmarkt door de focus te leggen op de wensen van de bezoeker en de optimale filmbeleving centraal te stellen.

Fotocredit groepsfoto WIDM: Michel Schnater