Fashion& Lifestyle Weekend Laren

dinsdag 4 september 2018

Het Fashion & Lifestyle Weekend Laren van 6 en 7 oktober 2018 wordt het meest stijlvolle weekend van het jaar! Dit weekend presenteren alle Larense mode- en lifestyle winkels hun collecties voor het najaar en daarbij komt niemand minder dan topstylist Fred van Leer een handje helpen (op de zondag).

Op zaterdag 6 oktober is er bij deelnemende winkels open huis. En ’s morgens kun je gratis deelnemen aan de workshop ‘Model voor één dag’ in het Brinkhuis Theater. Professioneel model Linda Eertink leert je hét catwalk loopje en hoe je moet poseren voor de meest voordelige selfies. Je gaat op de foto en naar huis met een goodiebag. Geef je knappe zelf nu op via info@pmfashionevents.nl! Voor wie geen modellenaspiraties heeft: de Larense winkeliers én de horeca in het dorp maken er een extra gezellige shopping zaterdag van met hapjes en drankjes in de winkels.

Zondag 7 oktober wordt very fashionable. Want dan komt Fred van Leer naar Laren als host bij de 3 modeshows van die dag. Fred: “Leuk dat ik mag presenteren bij dit fashionweekend. Ik ben hier nog niet eerder te gast geweest, dus het is voor ons allemaal de eerste keer en ik verheug mij! Met prachtige modellen presenteer ik de nieuwste collecties. Kom en laat je inspireren. Het zou natuurlijk ook leuk zijn als jullie alvast je best voor mij doen door er beeldig uit te zien als je komt kijken. Daar hou ik van. Tot gauw!” In de modeshows zie je de looks voor dit najaar. Het wordt hartstikke gezellig want Fred is in het hele dorp te horen via speakers en de winkels serveren hapjes en drankjes.

Tijden & Locaties

Zaterdag 6 okt

Catwalk workshop 10.30 tot 12.00 uur Brinkhuis Theater Brink 29 te Laren, winkels open vanaf 10.00 uur

Zondag 7 oktober

Winkels open vanaf 13.00 uur. Vanaf 13.30u show aan het Zevenend en de St Janstraat. Om 14.15u show op de Nieuweweg. Om 15.15u laatste modeshow op de Brink.