Bussum op IJs van start!

vrijdag 7 december 2018

Vrijdag 7 dec. opening Bussum op IJs! Er komt waarschijnlijk wel een paraplu aan te pas, maar dat mag de pret niet drukken.Vandaag opent burgemeester Ter Heegde Bussum op IJs, geholpen door de kinderen van Cabriole, die hun kunsten komen vertonen. Het terras is overdekt en de kachels in de tent branden, dus feestelijk wordt het zeker! Officiële opening: vrijdag 7 dec. 17.30 uur.

Openingstijden 

Bussum op IJs is van vrijdag 7 december tot en met zondag 6 januari 2019 elke dag geopend. Elke dag kan er geschaatst worden, zelfs tijdens de feestdagen. Speciaal dit jaar zijn de kabouteruurtjes tijdens de Kerstdagen, zodat de kleintjes even 'uitgelaten'  kunnen worden.
Kijk hier voor alle openingstijden en speciale evenementen. 

IJshockeycompetitie

IJshockey is echt heel populair! Enkele categorieën / avonden zijn al vol. Zo zijn de avonden voor kids 10-12 jaar allemaal al vol. Voor oudere kids en heren zijn er nog wel mogelijkheden. Heb jij al een team? Schrijf je dan snel in!

Reserveren restaurant & (kinder)feestjes

't Raedthuys op IJs is elke dag geopend. Een heerlijke plek om in de decembermaand met familie, vrienden, collega's of anderen af te spreken. Wil je komen eten, dan vinden we het fijn als je reserveert.

Reserveren voor het restaurant kan per mail naar 
horeca@bussumopijs.nlof telefonisch via Rogier 06-22146341
Voor kinderfeestje, borrels etc kun je reserveren via 
ellen@bussumopijs.nl of telefonisch via Ellen 06-14856000