2e boek Bier en Appelsap: Bier en Appelsap Wandelboek komt uit in de herfst

woensdag 12 september 2018

Na het succes van het 1e Bier en Appelsap Boek brengt Bier en Appelsap deze herfst een 2e boek uit. Deze keer staat wandelen centraal. Een frisse neus halen, je kids laten uitrazen en een drankje doen in de natuur. Het ideale uitje voor ouders en kids! Het maken van een boek beviel oprichtster van Bier en Appelsap, Lisanne Davids, goed en het smaakte naar meer. Voor het 2e boek bundelde Lisanne haar krachten met Karianne Vermaas om de tofste plekjes in de natuur te verzamelen.

De leukste plekken in het groen voor het hele gezin
In het Bier en Appelsap Wandelboek vind je de leukste plekken voor een wandeling met je kids. Lekker de natuur in voor een speurtocht, een hapje en een drankje en misschien ook wel een speeltuin! In dit handzame boek staan meer dan 30 locaties in de regio Utrecht, Utrechtse Heuvelrug en het Gooi waar je met je kinderen uitwaait, geniet van de natuur en opwarmt met een warme choco of juist afkoelt met een ijsje. Vanaf dat ze de eerste stapjes maken, mee gaan in de kinderwagen of juist meer uitdaging zoeken in een wandeling met een app of geocaching, wandelen en de natuur in is altijd een goed idee!

Veel tips en favoriete adresjes in het boek
Karianne en Lisanne wonen beiden in het centrum van Utrecht. Met een drukke straat voor de deur en een vol schema doordeweeks, is het heerlijk om in het weekend de natuur in te gaan. Lisanne: “Met onze kids van 3 en 5 gaan we graag de natuur in. Heerlijk wandelen, kids mee op hun fietsjes en het liefst sluiten we de wandeling ook af met een warme choco of een koud biertje op het terras. Een van onze favoriete plekken, die je ook in dit boek kunt vinden, is bijvoorbeeld de Zuiderheide. Theehuis ’t Bluk is een ideaal eindpunt. Wij op het terras en de kids fijn spelen in de speeltuin”.

Precies op tijd voor een mooie herfstwandeling
De lancering van het boek is gepland op 12 oktober. Vanaf 13 oktober kan iedereen het boek kopen op de website van Bier en Appelsap of via de verkooppunten in de regio. Precies op tijd voor een mooie herfstwandeling. Karianne Vermaas: “De herfst is mijn favoriete seizoen. Heerlijk om er dan op uit te gaan met onze dochter Milou. De natuur maakt ons meestal zo vrolijk. Hoeveel meer reden heb je nodig om op pad te gaan? Zoveel mooie plekken met heide, bos en zand. Maar soms heb je alleen even geen inspiratie: wat is een leuke plek niet te ver weg of waar kunnen de kinderen echt goed moe worden? Die inspiratie hopen we met dit boek te bieden”.

Meer informatie en verkoop
Het Bier en Appelsap Wandelboek is te koop vanaf zaterdag 13 oktober bij verkooppunten in de regio of via de website van Bier en Appelsap. Meer informatie kun je vinden op www.bierenappelsap.nl.

Over Bier en Appelsap
Bier en Appelsap is een platform voor ouders met tips om met je kinderen op pad te gaan. Kindvriendelijk, maar vooral ook oudervriendelijk. Elke week weekendtips, een nieuwsbrief en artikelen over musea, theater, cultuur, horeca en natuur. Naast het online platform organiseert Bier en Appelsap ook evenementen en brengt boeken uit. www.bierenappelsap.nl