Aftermovie Erfgoedfestival 2018 nu online

vrijdag 14 december 2018

Met het einde van 2018 in zicht is het een mooie gelegenheid om terug te blikken op één van de hoogtepunten van 2018 in de Gooi & Vechtstreek: de eerste editie van het Erfgoedfestival! Met als overkoepelend thema 'Groen in Gooi & Vecht' hebben vele musea en (erfgoed)instellingen de samenwerking opgezocht, om zoveel mogelijk bezoekers te trekken in de zomermaanden.

En met succes! Een paar cijfers op een rij: het Erfgoedfestival 'Groen in Gooi & Vecht' presenteerde 7 tentoonstellingen, meer dan 100 publieksactiviteiten, 21 tuin talks, workshops, rondleidingen en lezingen, een speciaal kids programma met Groen Doeboek, 10 vlogs en genereerde een groei van maar liefst 20% in de bezoekersaantallen. Daar zijn we als medeorganisator natuurlijk ontzettend trots op. De officiële aftermovie van het Erfgoedfestival staat nu online en kun je hier bekijken

Nog eenmaal dank aan alle deelnemende organisaties, waaronder Singer Laren, Kasteel-Museum Sypesteyn, het HuizerMuseum, Museum Weesp, Pinetum Blijdenstein en Forteiland Pampus, en uiteraard alle vrijwilligers én bezoekers.

Ondanks de dorre hitte die de zomer van 2018 kenmerkte kan er teruggekeken worden op een prachtige GROENE zomer. 
In 2020 is het Erfgoedfestival terug met de tweede editie!

 

Erfgoedfestival-groen-in-gooivecht