Toeristische veerdienst van Huizen naar Almere

woensdag 17 mei 2017

Geniet op zaterdag 3 juni in de havenkom van Almere Haven haar terrasjes en live optredens. (Volgens opgaaf door café restaurant ’t Lievertje)

Neem plaats bij één van de restaurants en geniet met een hapje en drankje van livemuziek. Vanaf 14.00 uur zijn er optredens van diverse musici op verschillende locaties op de Sluiskade. Huizen Almere Express zal op deze dag tussen Huizen en Almere Haven een veerdienst onderhouden van 12.00 uur tot 21.00 uur. Tijdens de avondvaart kunt u van de gelegenheid gebruik maken eens bij ’t Pannekoekschip, tijdens de avondvaarten, in Almere Haven pannenkoeken te gaan eten. U kunt maar liefst een keuze maken uit meer dan 100 verschillende pannenkoeken of onbeperkt pannenkoeken eten. https://www.huizer-express.nl/harbour-jazz-2017

Reserveren niet noodzakelijk

Maximaal 40 personen per vaart.

Parkeren

Bij het Nautisch Kwartier in Huizen zijn ruime (gratis) parkeerplaatsen aanwezig op loopafstand van de steiger, gelegen achter het Fletcher Hotel.

 

ZONDAG 4  en MAANDAG 5 JUNI 1e PINKSTERDAG en 2e PINKSTERDAG  -  PRIJS p.p  € 15,50  - Kinderen 4-11 jaar € 8,50

Rondvaart

Tijdens het pinksterweekend zondag 4 en maandag 5 juni kunt u een rondvaart maken vanaf Huizen via Almere Haven of Almere haven via Huizen. (Kleine menukaart aanwezig)

De rondvaart zal ongeveer 1,5 uur duren inclusief het aan- afmeren in Huizen of Almere Haven. https://www.huizer-express.nl/2e-pinksterdag

Vaartijden

Afvaart Huizen                    13.00 uur

Afvaart Almere Haven        13.30 uur

Aankomst Huizen                14.30 uur

Aankomst Almere haven    15.00 uur

 

Afvaart Almere Haven      15.30 uur

Afvaart Huizen                   16.00 uur

Aankomst Almere haven  17.30 uur

Aankomst Huizen              18.00 uur 

 • Minimaal 20 deelnemers
 • Reserveren noodzakelijk
 • Maximaal 40 deelnemers
 • Onder voorbehoud weersomstandigheden
 • Pinnen aan boord mogelijk

 

Captains Dinner op 1e en 2e Pinksteravond van 19.30 uur tot 21.00 uur PRIJS p.p inclusief de rondvaart € 37,50 p.p

Een gerecht met een geschiedenis. In de tijd van de V.O.C. kon eten niet lang bewaard blijven op de boot, daarom bedacht de kapitein een gerecht dat bestaat uit tafelzuren, kapucijners, aardappels en appelmoes. Zo kreeg de bemanning genoeg vitamines binnen.

Op 1e en 2e pinksteravond, 4 en 5 juni, kan u een vaartocht van 1,5 uur boeken over het Gooimeer van 19.30 uur tot ongeveer 21.00 uur. De prijs van de vaartocht is inclusief een Michiel de Ruyter Captains Dinner. Reserveren via de website of telefonisch is noodzakelijk.  https://www.huizer-express.nl/pinkster-aanbieding  Deelnemers afkomstig van de Almeerse kant worden omstreeks 20.00 uur verwacht in de nabijheid van ’t Pannekoekschip en zullen omstreeks 21.30 uur in Almere Haven aankomen.

 • Reservering noodzakelijk
 • Minimaal 20 personen
 • Maximaal 40 personen
 • Inclusief vaartocht 1,5 uur
 • Inclusief Captains Dinner
 • Exclusief dranken
 • Prijzen per persoon

Voor informatie over het Scheepsmenu Captains Dinner “Michiel de Ruyter” kunt u contact opnemen met Eetcafé "De Stuurhut" www.eetcafedestuurhut.nl