Uitreiking brochure Muiden

donderdag 20 april 2017

Naast Huizen, Hilversum, Stichtse Vecht, Bussum, Naarden en Weesp is er nu ook een toeristische brochure voor de Muiden en Muiderberg.

De gemeente Gooise Meren en Toerisme Gooi en Vecht hebben een toeristische folder ontwikkeld voor Muiden en Muiderberg. Op 19 april 2017 ontving wethouder Miriam van Meerten het eerste exemplaar. ‘Muiden is een prachtig vestingstadje met leuke winkeltjes en restaurants. Het Muiderslot en Pampus zijn natuurlijk wereldberoemd en in de omgeving kun je heerlijk fietsen, varen en wandelen. In Muiderberg kun je ook nog naar het strand. Muiden en Muiderberg hebben toeristen veel te bieden. Ik ben er trots op dat we dat nu via deze folder kunnen laten zien’, aldus wethouder Van Meerten.

Miriam van Meerten kreeg de folder uitgereikt door Milou Aarts van Toerisme Gooi en Vecht. 

In de folder staat onder andere een centrumkaart van Muiden afgebeeld, aangevuld met relevante toeristische informatie. Zo is er informatie over het Muiderslot en Pampus, maar ook over de vesting zelf, horecagelegenheden, evenementen en bereikbaarheid. Er komt ook een Engelstalige versie van de folder. De folder zal gratis verspreid worden binnen de regio Gooi & Vecht.