www.routesingooivecht.nl is live!

vrijdag 9 juni 2017

Op zoek naar een bijzondere route door een bijzondere regio? U vindt het nu allemaal op onze nieuwe routesite

Geniet in onze prachtige regio van de natuur, cultuur en bijzondere plekjes! Varen, fietsen, wandelen, skaten, er is voor elk wat wils! Op de Loosdrechtse Plassen en de Vecht kunt u kilometers varen. Wij hebben verschillende historische sloepenroutes en kanoroutes alvast voor u uitgestippeld. Vergeet ook niet om af en toe even aan te meren en op een van de vele terrassen neer te strijken!

Fietst of wandelt u liever? Ook hiervoor kunt u terecht in Gooi & Vecht. Prachtige tochten door de natuur, beheerd door Natuurmonumenten en het Goois Natuurreservaat, fiets- en stadswandelingen door de historische kernen, klompenpaden, NS wandelingen etc.etc.

De routes zijn veelal verrijkt met audiofragmenten, die u eenvoudig kunt afluisteren op uw smartphone. Kijk rond, luister en verwonder u overal het moois!

Het complete overzicht van de routes in en door Gooi & Vecht  vindt u op www.routesingooivecht.nl. Maak eenvoudig uw keuze voor afstand of thema. Download of print de gewenste route en beleef Gooi & Vecht optimaal!