Wonderfeel ❤️ kids

dinsdag 27 juni 2017

Over iets minder dan een maand vindt de derde editie van Wonderfeel plaats. We kunnen niet wachten tot onze driedaagse muziekmarathon weer begint: ruim 100 optredens, muziekdocs, lezingen, wandelingen, kinderactiviteiten en een uitgebreid culinair aanbod

Voor kinderen is er tijdens Wonderfeel ontzettend veel te doen. Zo laat acteur Tom Meijer je in de voorstellingVivaldi never meets Bach kennis maken met beide componisten. De Poppenkast op de Dam komt speciaal voor ons uit Amsterdam naar 's-Graveland en speelt twee keer per dag een voorstelling met Jan Klaassen en Katrijn.

Wil je graag zélf aan de slag met muziek? Bij Het Atelier op wielen creëer je jouw eigen muzikale compositie op papier. Bij Freek kun je op vrijdag aan de slag met ritmische en melodische slagwerkinstrumenten met aan het einde een presentatie voor je (groot)ouders

Natuurlijk gaan we ook de natuur in! Wat dacht je van een speurtocht met natuurhelden Floris, Michiel en Maarten? Of knutselen met gercycled materiaal? Van oude spullen kun je de mooiste nieuwe dingen maken! En als we honger krijgen, bakken we broodjes bij het kampvuur. 

Kinderen t/m 18 jaar gaan gratis naar Wonderfeel. Let op: een kaartje is wel nodig. Alle informatie is te vinden op www.wonderfeel.nl/kids.