Eerste damesboutique Hilversum op Winkelstraat.nl

dinsdag 28 maart 2017

Style Boutique uit Hilversum is als eerste damesboutique uit de Noord-Hollandse plaats verwelkomd op het online modeplatform Winkelstraat.nl. De livegang van de damesboutique is hiermee een verrijking van de digitale fashion hotspot waar modezaak Robbert, een herenboutique, reeds te vinden was.


Nieuw begrip in ’t Gooi

Style Boutique is het nieuwe begrip in 't Gooi voor luxe dameskleding en accessoires. Bij Style Boutique staan kwaliteit en een goede pasvorm voorop. Er is een grote voorliefde voor klassieke items met een moderne twist. Fashion liefhebbers die zoeken naar specialisme, persoonlijke aandacht en een nieuwe styling; zijn bij Style Boutique aan het juiste adres. Met luxe merken uit Italië wordt de kwaliteit gewaarborgd. Met personal styling sessies helpt Style Boutique klanten bovendien aan een nieuwe elegante en vrouwelijke look.

 

Dankzij de aansluiting bij Winkelstraat.nl, kunnen de producten van Style Boutique nu tot ver buiten Hilversum worden geshopt. Meer informatie over Style Boutique, alle aangesloten boutiques, de collectie(s) en openingsdata; is te vinden op de boutique pagina van Winkelstraat.nl.

 

Winkelstraat.nl

De kleding op Winkelstraat.nl komt uit exclusieve boutiques, verspreid over heel Nederland en België. Elke collectie is uniek en aangevuld met een flinke dosis limited editions. Van ieder item is er vaak maar één, waardoor men al snel een one-of-a-kind te pakken heeft.

 

Recent beoordeelde Vogue Winkelstraat.nl met een plaats in de top 100 beste webshops. Klanten van Winkelstraat.nl beoordelen de service met een 9,5. In het bijzonder waarderen klanten de kwaliteit van de collectie, de snelheid van levering en de persoonlijke communicatie.

 

Bron: Winkelstraat.nl