Donald Duck Weekblad viert de zomer bij Vue

dinsdag 1 augustus 2017

Bioscoopketen Vue en Donald Duck Weekblad slaan, na een succesvolle samenwerking in december j.l., de handen wederom ineen om de zomer te vieren. Alle kinderen - klein en groot – die in de maand augustus een Vue bioscoop bezoeken, krijgen bij aankoop van een kinderfilm ticket een Donald Duck Weekblad cadeau. In Donald Duck editie 35, die 24 augustus verschijnt, krijgen de abonnees een actieflyer van Vue. Op vertoon van deze actieflyer krijgen Donald Duck lezers een gratis derde bioscoopticket voor de familiefilm van het jaar, Cars 3.

Rosalie Moorman, Head of Marketing bij Vue: ”De actie die we afgelopen december met Donald Duck Weekblad hebben gedaan was een groot succes en resulteerde in veel blije bezoekers. We zijn dan ook heel trots dat we de samenwerking met het leukste familieblad van Nederland kunnen voortzetten. Niet alleen deze zomer is het feest, we hebben ook nog een leuke actie in de herfstvakantie op de planning. Dan bestaat het vrolijke weekblad 65 jaar!”

Over Vue, Big Screen Entertainment
Vue is de tweede bioscoopketen van Nederland met maar liefst 21 vestigingen. De bioscoopketen heeft vestigingen in Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Nijmegen, Purmerend, Steenwijk en Vlaardingen.

Het is de missie van Vue om de beste content te leveren in de beste omgeving met de beste technologie en continu te groeien en innoveren. Zo speelt Vue in op de veranderende bioscoopmarkt door de focus te leggen op de wensen van de bezoeker en de optimale filmbeleving centraal te stellen.