Bioscoopketen Vue introduceert Kids Filmpaspoort

maandag 4 september 2017

Vanaf vandaag kunnen kinderen sparen voor filmcadeaus bij bioscoopketen Vue. Op vertoon van een ticket voor een van de acht geselecteerde kinderfilms krijgen zij een stempel. Bij twee stempels ontvangen de kinderen een filmcadeau, bij drie stempels een Vue Kidsbox en bij de vierde stempel een gratis bioscoopkaartje. Het Vue Kids Filmpaspoort is verkrijgbaar in alle Vue Bioscopen en gaat als bijlage mee in de Back2School editie van Kidsweek in een oplage van 400.000. De actie loopt tot en met 31 december van dit jaar.

Bioscoopketen Vue heeft acht kinderfilms geselecteerd die meedoen aan deze spaaractie. Dit zijn: Dance Academy, De LEGO Ninjago Film, Dummie de Mummie en de Tombe van Achnetoet, Sinterklaas en het Gouden Hoefijzer, Disney – Pixar Coco, Paddington 2, De Familie Slim en Ferdinand.

Kidsweek
In het Vue Kids Filmpaspoort kunnen kinderen naast sparen voor cadeautjes, ook leuke puzzels maken en moppen lezen. Het boekje zat als bijlage bij Kidsweek van week 35. Daarnaast gaat het Vue Kids Filmpaspoort als bijlage mee in de Back2School editie van Kidsweek die aan het begin van het nieuwe schooljaar uitgedeeld wordt bij bijna alle basisscholen van Nederland.

Over Vue Nederland
Vue is de tweede bioscoopketen van Nederland met maar liefst 21 vestigingen. Vue heeft vestigingen in Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Hilversum, Heerhugowaard, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Nijmegen, Purmerend, Steenwijk en Vlaardingen.

Het is de missie van Vue om de beste content te leveren in de beste omgeving met de beste technologie en continu te groeien en innoveren. Zo speelt Vue in op de veranderende bioscoopmarkt door de focus te leggen op de wensen van de bezoeker en de optimale filmbeleving centraal te stellen. Meer informatie op www.vuecinemas.nl