AKF Festival in Theater De Dillewijn

donderdag 9 maart 2017

Al twee keer eerder had De Dillewijn een uitverkochte zaal bij de voorstelling van de drie halve finalisten van Het Amsterdams Kleinkunst Festival. Beide keren trad de uiteindelijke winnaar ook op in Ankeveen! Gaat dat ook nu weer gebeuren? Laat u verrassen op zaterdag 18 maart!

Wie komen er? Allereerst Tobi Kooiman. Tobi is sinds kort een soort cabaretier en zijn programma heet sinds kort Ratiociale Comedycatie. Het concept is eenvoudig: hij vertelt over zijn veelal mislukte pogingen om logisch om te gaan met mensen en het leven. Jij denkt achteraf: ‘Dat was grappig!”

 

Tobi Kooiman & Confetti       

 

Struisveren                         Mitch Blaauw en Liza van Zeijderveld vormen samen het duo Struisveren & Confetti. Zij spelen de Fontanelly Hoop en Troost Revue. Dit illuster theaterduo geeft hun visie op de wereld van vandaag in de hoop u troost te bieden.

 

Lonneke Dort

Lonneke Dort neemt je mee in een ogenschijnlijk licht verhaal en giet de zware dingen des levens het liefst in een vilein en droogkomisch lied.
Ze studeerde af aan de Koningstheateracademie in Den Bosch en werkt sindsdien aan haar eerste programma ‘Want laten we wel wezen’.

Fotografie: Sanne Rosbag

Aanvang 20.15 uur. Toegang: € 12,50. Kaarten te bestellen via  www.dedillewijn.nl