Evenementen gratis aanmelden

Voor iedereen zichtbaar! 

Organisatoren van publieksevenementen met een bovenlokaal karakter kunnen deze aanmelden bij Toerisme Gooi & Vecht. Wij zullen deze evenementen opnemen in de Nationale Databank van de VVV en van daaruit worden de evenementen getoond via o.a. deze website, zuilen met touchscreens in de VVV's en in de media van derden. Ook zullen we ze aanleveren bij persaanvragen.

Aanmeldingsvoorwaarden

Het evenement dient ook interessant te zijn voor bezoekers van buiten de eigen gemeente (bovenlokaal niveau) voor een bezoek van minimaal 2 uur. Het evenement moet plaatsvinden in één van de volgende gemeenten: Hilversum, Huizen, Gooise Meren (Naarden, Bussum, Muiden), BEL-gemeente (Blaricum, Laren), Stichtse Vecht, Wijdemeren en/of Weesp.

Via onderstaande button Evenementen aanmelden komt u bij het aanmeldingsformulier om uw evenement aan te melden. LET OP: om uw evenement te kunnen plaatsen, ontvangen we MINIMAAL 1 LIGGENDE FOTO (3:4) van minimaal 1 MB. Zonder passende foto wordt het evenement NIET GEPLAATST. 
De redactie van Toerisme Gooi & Vecht bepaalt uiteindelijk of evenementen voldoende geschikt zijn voor plaatsing. Hierover vindt geen verdere correspondentie plaats.