Meld nu je evenement aan

Voor iedereen zichtbaar

Organisatoren van publieksevenementen met een bovenlokaal karakter kunnen deze aanmelden bij Toerisme Gooi & Vecht. Wij zullen deze evenementen opnemen in de Nationale Databank van de VVV en van daaruit worden de evenementen getoond via o.a. deze website, zuilen met touchscreens in de VVV's en in de media van derden. Ook zullen wij ze aanleveren bij persaanvragen.

Voorwaarden
Het evenement dient ook interessant te zijn voor bezoekers van buiten de eigen gemeente (bovenlokaal niveau). Het evenement moet plaatsvinden in één van de volgende gemeenten: Hilversum, Huizen, Gooise Meren (Naarden, Bussum, Muiden, Muiderberg), BEL-gemeente (Blaricum, Laren), Stichtse Vecht, Wijdemeren (Ankeveen, Kortenhoef, 's-Graveland, Loosdrecht) of Weesp. 

Via onderstaande button "Evenementen aanmelden" kom je bij het aanmeldingsformulier. De redactie van Toerisme Gooi & Vecht bepaalt uiteindelijk of evenementen voldoende geschikt zijn voor plaatsing. Hierover vindt geen verdere correspondentie plaats. Hou er bij aanmelding dus rekening mee dat je evenement een voldoende toeristisch informatief karakter heeft. 

LET OP: Om je evenement te kunnen plaatsen is het vereist om minimaal 1 LIGGENDE FOTO (3:4), minimaal 1 MB - maximaal 5 MB.
Zonder passende foto wordt het evenement niet geplaatst.