Praktische informatie

 

Contactinformatie

Telefoonnummer
035 544 69 71

E-mailadres
info@gooivecht.nl 

Adres
VVV Gooi & Vecht / VVV Hilversum
Stationsplein 27
1211 EX Hilversum

Openingstijden

VVV Gooi Vecht is tot 2 juni a.s. gesloten.
Zodra de overheidsmaatregelen het toelaten gaan wij open!

 

maandag 10.00 - 17.00 uur
dinsdag 10.00 - 17.00 uur
woensdag 10.00 - 17.00 uur
donderdag 10.00 - 17.00 uur
vrijdag 10.00 - 17.00 uur
zaterdag 10.00 - 17.00 uur
zondag gesloten

Contact

Het overkoepelende VVV kantoor van de regio Gooi & Vecht is gevestigd in Hilversum. Wij zitten in het zwarte LiveHilversum paviljoen midden op het Stationsplein (centrumzijde). Onder openingstijd is VVV Gooi & Vecht ook telefonisch te bereiken en helpen wij jou graag met antwoord op jouw toeristische vragen. 

 

Veelgestelde vragen

'Ik organiseer een bedrijfsuitje/familieweekend/teambuilding/vriendinnendag/congres, hebben jullie tips?'

Zeker! Wij denken graag met je mee. Het liefst ontvangen wij dit soort verzoeken per email op info@gooivecht.nl. Dat geeft ons namelijk even wat tijd om een zo goed mogelijk advies voor je op te stellen. Ben je op zoek naar een vergaderlocatie in Gooi & Vecht? Kijk dan even op deze pagina

'Verkopen jullie ook cadeaukaarten?'

Ja, wij verkopen diverse soorten cadeaukaarten. De bekendste en breedst besteedbare is de VVV Cadeaukaart, maar je kunt bij ons ook terecht voor de VVV Dinercheque, VVV Lekkerweg kaart, Podium cadeaukaart, Nationale Bioscoopbon en de Bol.com cadeaukaart. Let op: het is alleen mogelijk om met pin te betalen in ons VVV kantoor. Wil je een bestelling plaatsen namens een organisatie en op factuur betalen? Dat kan! Bel of mail ons voor de mogelijkheden. 

'Kan ik bij jullie fietsen huren?'

Nee, wij hebben helaas geen fietsen in de verhuur. Op 50 meter van VVV Gooi & Vecht in Hilversum zit aan de overkant van de weg fietsenwinkel Fa. de Bode. Zij verhuren fietsen. In het hoogseizoen kunnen deze hard gaan, dus bel van tevoren even om teleurstelling te voorkomen. Wil je Gooi & Vecht vanuit een andere plaats dan Hilversum gaan verkennen? Een overzicht van alle fietsverhuurpunten, de mooiste fietsroutes in Gooi & Vecht etc. vind je op onze speciale fietspagina

'Kunnen jullie wat informatie opsturen over....?'

Wij helpen je graag op weg in Gooi & Vecht. In de VVV Gooi & Vecht webshop vind je allerlei (veelal gratis) informatiebrochures over onze regio. Ook verkopen wij in de webshop kaarten, fiets- en wandelroutes en streekproducten. Bestellingen gedaan onder openingstijd versturen wij vaak nog dezelfde dag! Wil je advies om te zien welke producten het beste aansluiten bij jouw wensen? Bel of mail ons dan gerust om te informeren.