Zwembad de Lieberg

zwembad

Wedstrijdbad
Het 25-meter wedstrijdbad wordt gebruikt door verenigingen en voor school- en leszwemmen. Ook worden er regelmatig wedstrijden gehouden, welke vanaf de tribune met een capaciteit van 150 zitplaatsen kunnen worden bekeken. Dit wedstrijdbad is 25 meter lang en heeft 6 banen. Het bad is natuurlijk ook geopend voor banenzwemmen.
Doelgroepenbad
Het doelgroepenbad is ideaal voor leszwemmen, therapiezwemmen en verschillende doelgroepactiviteiten. Het bad is 24 x 10 meter en beschikt over een beweegbare bodem. De maximale diepte is 1,40 meter.
Whirlpool
Sinds mei 2011 is de whirlpool geopend. Deze is geopend tijdens de reguliere openingstijden. Kinderen mogen uitsluitend onder begeleiding van een volwassene in de whirlpool. Geen zwemdiploma, dan zijn zwenbandjes ook verplicht in de whirlpool.

Lidmaatschappen
Lid VVV Ja