Zomerconcerten bij de Vorstin Hilversum

Er klinkt weer muziek in de Vorstin Hilversum. Vanaf 4 juli starten de Zomerconcerten in de Grote zaal voor een klein publiek. Paul de Munnik, Jett Rebel, Candy Dulfer, Danspaleis van Kooten en LSB Experience staan op het programma.

De Vorstin opent haar deuren na ruim drie maanden en gaat van start met een serie unieke zitconcerten. Het poppodium schrapt haar zomerstop voor een serie van vijf concerten in haar grote zaal. Om de 1,5 meter te waarborgen mogen er maximaal 81 personen naar binnen. De eerste artiesten in line-up van deze zomersessies zijn: LSB Experience, Danspaleis van Kooten, Paul de Munnik, Jett Rebel en Candy Dulfer.

“Met een veelzijdig programma van zowel landelijk bekende artiesten als artiesten uit de regio mogen we eindelijk weer artiesten ontvangen en een unieke ervaring voor de bezoeker creëren” aldus programmeur Jim van Kooten. De versoepeling in alle maatregelen naar 100 man biedt kansen om de muzikale en culturele functie van De Vorstin toch te vervullen. Hierdoor is besloten om de gebruikelijk zomerstop op te schorten en een serie concerten te organiseren in onze grote zaal.

De Vorstin Zomersessies zijn bedoeld om Hilversum weer live muziek aanbod te geven en de sector langzaam op gang te brengen. Alle artiesten spelen meerdere shows op een dag om met beperkte capaciteit voor iedereen een leuke en toegankelijke concertbeleving te creëren.

4 juli - LSB Experience

22 juli – Jett Rebel