Worship Concert Thousand Hills 'NOW!' in de Vorstin Hilversum(kopie)

Op vrijdagavond 7 december om 20.00 uur zal Thousand Hills NOW! – de jeugdband van Thousand Hills – een spetterend Worship Concert geven in De Vorstin in Hilversum. Deze avond wordt verzorgd door NOW! De jongeren van Thousand Hills Church. Toegang voor alle leeftijden.

Kaartverkoop 8,50 euro vooraf via bit.ly/worshipconcert18 en aan de deur voor 10 euro. De jongeren geloven dat het belangrijk is om midden in de stad op een plek te zijn waar jongeren en ouderen graag uitgaan. Dit is een super leuke locatie om ook eens iemand mee te nemen die normaalgesproken niet in een kerk komt maar wel nieuwsgierig is naar meer. Thousand Hills NOW! is onderdeel van Thousand Hills Worship, een groep muzikanten die begin dit jaar hun eerste album ‘You Found Me’ uitbracht. Dit album is te beluisteren op Spotify, Itunes en webshops.
Meer informatie hierover op de website www.thousandhillsworship.nl

Van Tot Toelichting
€ 10.00 aan de deur