'Welkom in de familie' in de Hasselbak Eemnes

Toneelvereniging Deo et Arti speelt 'Welkom in de familie' een bittere doch hilarische komedie van Alexandre de la Pattelière en Matthieu Delaporte. Regie: Angelique Scherpenzeel.

Onder de originele titel Le Prénom werd het stuk in 2012 verfilmd door regisseurs Alexandre de La Patellière en Matthieu Delaporte. Zij schreven tevens samen het gelijknamige toneelstuk, dat met veel succes werd opgevoerd in Parijs en andere Europese steden.

Een gezellig familiediner dat nét iets anders loopt dan je had gehoopt...

Het verhaal speelt zich af in een ruim appartement in Parijs van het “intellectuele” echtpaar Elizabeth & Pierre. Succesvol makelaar Marcel en zijn veel jongere vriendin Anna, die hun eerste kindje verwachten, zijn uitgenodigd voor een gezellig etentje. Ook huisvriend Victor schuift aan. Als Marcel wordt gevraagd naar de naam van het ongeboren kind, geeft zijn antwoord aanleiding tot verhitte discussies.
De gemoederen lopen zo hoog op dat opgekropte frustraties en zorgvuldig gekoesterde geheimen opeens aan het licht komen.

Spel: Marcoen Hopstaken, Marjo van der Wardt, Marcel Peek, Clifford Zegers Veeckens en Elyse Fakkeldij.

De voorstellingen zijn op: 8, 9, 15, 16, 22 en 23 november 2019 in
Theater de Hasselbak, Hasselaarlaan 1d te Eemnes.
Kaarten zijn te bestellen via www.hasselbak.nl  of telefonisch 06-43866771.
Entree: € 12,50

Foto’s: Paul Smet

Meer informatie is te vinden op www.deoetarti.nl
Volg Deo et Arti ook op Facebook: https://www.facebook.com/ToneelverenigingDeoEtArti